tiistai 27. marraskuuta 2012

kuvia ja sunnuntaitreenit

Viime sunnuntaina Riisenitreeneissä Edi treenasi kaukokäskyjä esteen takana, onnistui tosi hyvin! En joutunut korjaamaan tai tuplasti käskemään. Tällä tavalla tehdään (taas) koska näyttää auttavan tuohon eteenpäin liikkumiseen! Häivytetään apukeinoa sitten pois kun tämä on lihasmuistissa. Tehtiin taas niitä perusasennossa eteen, sivuille ja taakse askelia. Ihan kivasti menevät ne, askeleet vasemmalle hankalimmat kun koira joutuu väistämään minua. Pari perusasennon hiomista otetiin myös, palkka (nahkarätti) minulla kainalossa - tällä saatiin aika kiva paikka! Edi aiheutti samaisena sunnuntaina harmaita hiuksia kun lähti peuralauman perään, onneksi poika palasi katoamispisteeseensä suht nopeasti. Näköjään kun haistaa peurat, ei lähde, mutta nyt kun näki ne, se oli menoa sitten. Ollaan kyllä nyt oltu ihan normaalisti metsälenkeillä, eikä ole Edistä tarvinnut huolehtia. Toivottavasti jäi ainoaksi kerraksi. Tosta pystyy kyllä hyvin lukemaan milloin on haistanut peuran, ihan kiitollinen lenkkikaveri siis. Edi jatkaa lähes päivittäin jumppapallotreenejä, nyt hyppää jo tosi varmasti pallolle!

Iines treenasi taas katsekontaktia ja katseen hakemista. Huonoa tässä oli se, että namien ja oikeiden toimintojen välissä oli aivan liian pitkä tauko, ehkä 1min, että oppimista tapahtuisi. Nyt pyritään saamaan kymmenen naks+namin sarjoja jotta oikeesti alkaisi jotain tapahtua! Eli otetaan kymmenen katsetta samalle puolelle ja sitten käännän pääni toiselle puolelle, ja siellä taas kymmenen toistoa. 

Iineksellä on muuten lähtenyt ekat hampaat! Huomasin sunnuntaina että molemmat alaetuhampaat puuttuvat, eka tietty pelästyin että ovat menneet katki. Mutta nyt jo hienosti pilkistää pysyvät hampaat! Tutkiskelin myös yläetuhampaita, kaksi keskimmäistä taitaa olla jo pysyviä - salaa vaihtuneet ;) Tällä viikolla on myös viimeinen pentueläinlääkärikäynti kun 4kk vanhana saa rabiesrokotuksen. Iines taitaa myös olla onnellinen siitä, että ruokaa saa lisää kun täyttää 4kk. Se syö kerralla hirmusia annoksia (ihan annosteluohjeen mukaan) ja silti sille jää aina nälkä että jää kärkkymään lisäateriamahdollisuutta! :D Olen nyt tutustuttanut sen nappuloiden lisäksi mm. mahapulliin, kasvissoseeseen, jauhelihaan, hevoseen ja broiskuun. Kaikki maistuu ja maha ei mene sekaisin, hienoa hienoa :)
Iineskin pääsi kokeilemaan pallotreeniä (24.11.12)

Edi masentuneena portin takana, Iineksen treenihetkenä (27.11.12)

Keittiöremontti ja RUOKAKUPIT - odottavat nätisti  (27.11.12)

Iines alkaa muistuttaa riiseniä!  (27.11.12)

Tätä ryhdikkäämpää istumista saa hakea  (27.11.12)

jalat on vähän yks risti kaks tässä kuvassa...  (27.11.12)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti