maanantai 20. elokuuta 2012

Riisenitreenit 19.8.

Sunnuntaina oli syksyn ekat riisenitreenit! Treenattiin Edin kanssa ensimmäisenä liikkeestä istumista. Otin pari kertaa auttaen hidastamalla, mutta sitten treenikaverit kehottivat kävelemään yhdellä, reippaalla, nopeudella ja tekemään liikkeestä istumisen. Edi jäi muutaman kerran seisomaan ja meni kyllä toisinaan istumaankin. Ihan hyvä vinkki oli että muutaman kerran vahvistaa sitä istumista pysähtymällä kokonaan ja sanomaan samalla "istu" ja sitten täytyy vaatia siitä normaalista seuraamisnopeudesta istuminen. Tätä tarvii vielä treenata!

Tehtiin yksi luoksetulo niin että minä pidin kiinni ja KK meni namien kanssa kentän toiseen päähän! Kun tuli kutsu "täääällä", Edi lähti nopeasti, mutta metrin-parin päästä hidasti ja vilkaisi minua, onneksi en ehtinyt kannustaa tai lähteä kilpajuoksuun, Edi ratkaisi itse että juoksee KK:n luokse täysillä! Jes! Mahtavaa että onnistuu näinkin päin, saiskohan siitä viestikoiran koulutettua ;)

Tehtiin myös metallikapulan noutoa, onnistuu taas jo paremmin! Välillä kolisee hampaissa, mutta tuo nätisti, vaikka vähän siitä saaliin tekisinkin. Pitää suussa melko hyvin, ei tiiviisti mutta kolina on vähentynyt melkoisesti.

Lauantaina treenattiin itsenäisesti ruutua: pari kertaa niin että lelu oli valmiina, pari kertaa niin että ei ollut lelua ja kun Edi oli juossut ruutuun, lelu lensi minulta saman tien. Yritettiin tehdä myös merkkiä mutta se meni ihan sähläykseksi. Eteenmeno sentään onnistui hienosti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti