lauantai 1. maaliskuuta 2014

Edi 6v.& Iineksen hieno hakureeni!

Edi-poikanen täytti 28.2.2014 kuusi vuotta!

Jos Edillä olis synttärikemut, tässä olisi kutsukortti! 
Viime sunnuntaina oli äärimmäisen hyvä hakutreeni Iineksellä! Olimme vaihteeksi eri maastossa kuin yleensä. Päätin ottaa helpot piilot ja panostaa hyvään ilmaisuun. Eka maalimies meni vähän mönkään koska hän seisoi, Iines loikahteli siinä ympärillä mutta ilmaisi kuitenkin. Seuraavat kaksi maalimiestä menikin sitten nappiin, erityisesti kolmas: hyvä, tarkka etsintä, pitkä kestävä haukkuminen maassa hienolla kumealla äänellä, ei häirinnyt maalimiestä tulemalla ihan iholle - mä meinasin haljeta onnesta siinä kohtaa! Päätettiin lopettaa näin hienoon onnistumiseen. Huomisaamuna voitaisiin ottaa vielä tällainen treeni. 

Virallinen valvoja Edi taustalla
Kevät onkin jo pitkällä 1.3.

Tottelevaisuuspuolta: Iineksen kanssa palauteltu mieleen että luoksetulossa tullaan eteen istumaan, ei suoraan sivulle. Onnistuu hyvin kun laitan kosketuspinnan mahaani ja Iines tökkää sitä sitten nenällään. Seuraamiseen keksittiin kavereiden kanssa sellainen, että koska Iines seuraa ruokakuppiaan kuin pirunvihainen hai laivaa, toin nyt ruokakupin treenikentälle ulos. Aloitettiin ihan sivulle istumisista siellä ällöttävän märällä kentällä, sitten pientä seuraamispätkää, onnistui muuten hienosti! Motivaatio tekemiseen on aivan eri luokkaa kuin mitä ollaan aiemin tehty. Treenikaverit kertoivat että Iines katsoo (vaikka minulla on ruokakuppi oikeassa kädessä) minua silmiin, ilme on hyvä, rento ja motivoitunut, eikä stressaa tai ole pakotetun oloinen - mikäs sen mahtavampaa! Saatiin hiukan haastetta kun annoin ruokakupin kavereille ja siitä seurautin ohi ihan muutama askelta, tämäkin onnistui! Ollaan kotona jalostettu eteenpäin niin että kuppi on lattialla ja käsken Iineksen paikallaanmakuuseen tai sivulle, jopa pieni seurautus niin että Ii joutuu kääntämään selkänsä kupille. 

Olen yrittänyt panostaa että Iines saa monista eri ympäristöistä kokemuksia, tällä kertaa treenipaikkoina Bauhaus ja Musti & Mirri -myymälä:
Otettaisko tomaatinsiemeniä?
Tarvitaanko sohvatyynyjä?

Hiukan nappulaa mahantäytteeksi, kassalla paikallaanmakuuharjoitus

Tuijotuskilpailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti