sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Hauskaa helmikuun alkua!

Viime viikon sunnuntaina riisenitreeneissä Edi treenasi istu-maa-seisovaihteluita niin että minä olin makuulla taas selälläni tai mahallani. Aluksi treenaus ei sujunut yhtään porukan jätkillä, olikohan joku tärppipäivänen narttu ollut hallilla? Sain Edin kumminkin aktivoitua treenaamaan nenätäppäyksillä (hiirimaton palanen kädessä, naks+nami kun täppää nenällä). Saatiin myös tehtyä noutoja ja estehyppy-istu-hyppy takas temppuja.

Iines on viimeaikoina pelännyt minua kun minulla on ollut huppu päässä tai isot kantamukset. Treenattiin siis tätä. Naksuteltiin istumisesta ja katsekontaktista, Iines ei yhtään pelännyt treenikavereita huppupäisinä tai suurilla kantamuksilla, kävi innoissaan hakemassa nameja myös näiltä pelottavilta kavereilta... Mörkökausi on jännää aikaa. Se pelästyi myös kerran pellolla olevia multakumpareita, nuuskutti ensin metrin päästä, loikkasi yhtäkkiä kaikilla neljällä jalalla piiloon mun taakse, mutta kun en reagoinut, meni rohkeasti ihan itse nuuhkimaan kumpareita. Hyvähyvä! Aikaisemmin tällä viikolla Iines pelästyi helikopteria, mutta siitä päästiin myös nopeasti yli...tässä pyörii niitä lähes päivittäin...ei luulisi pelottavan. Treeneissä Iines harjoitteli vielä hienosti hihnassa kulkemista, ei paljoa vetänyt vaan mentiin hienosti ohi muiden ihmisten ja koirien! Lopuksi saivat leikkiä yhdessä toisen hiukan vanhemman pennun kanssa, ei enää yhtään jännittänyt eikä möyrinyt matona maassa vaan oli tosi reipas ankka!

Vaikka koirani eivät ole täysin barffilla, ne saavat silti nappulan kanssa barf-ruokaa. Yleisenä ohjeena on, että koiran tulisi saada kolmen eri eläimen lihaa viikon aikana jotta saavat tarpeelliset ravintoaineet. Iines on tällä viikolla syönyt kanaa, nautaa ja HIIREN! No, puolikkaan. Se löysi pakastuneen hiiren pihalta ja ehti syödä puolet kunnes törkeästi loput vietiin suusta. Yök.

Edellispäivänä kävi nolosti: päästin iltahämärässä koirat ovesta pissalle, ja huusin hetken päästä Ediiii, Iiiiiiines sisälleeeee! Toinen tuli sisälle ulkoeteiseen ja toinen jäi ulos tuijottelemaan pihalle. Huusin uudestaan että Ediiii sisälleeee! Ja uudestaan, uudestaan, ja lopulta karjuen EDI SISÄLLE! Kunnes. Vilkaisen taakseni eteiseen, Edi tuijottaa mua anteeksipyytävän näköisenä että älä huuda. Katson uudestaan pihalle, Iines tuijottaa mua edelleen samassa paikassa päätään käännellen. Ekaa kertaa sekoitin koirat. Miten voi sekoittaa 47kg uroksen ja 21kg pennun! ! ! Nolo juttu. Iines tuli sisälle kunhan tajusin pyytää ihan oikealla nimellä.


3.2.13 kumpi on kumpi?

31.1.13 tavallinen tammikuinen sää?

Lapsuusmaisemia& eka riiseni Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti