maanantai 22. lokakuuta 2012

Treenejä

Viime viikolla saatiin Iinekselle tehty jo pari suoraa jälkeä pihalle! Alku menee niin hirmusella tohinalla, että sain treeneissä vinkiksi laittaa ensimmäisen metrin verran paljon nameja ja sitten se  3 namia per askel, jotta saadaan heti lähteissä se varma, suora eteenpäintyöskentely joka loppujäljellä on ollutkin. Matkaa on siis ollut 30-50 askelta. Sunnuntaiaamulla "kaappasin" Iinekseltä istumisen aamiaisen aikaan, eli aamunappulat Iines sai istumisesta ja sitten toisen nappulan siirtonamina. Eli istuminen-naks-nami suuhun-nami kauemmas jotta nousee-istuminen ja niin edelleen. On se mainio otus! Silloin kun ei pure ;) Illalla riisenitreeneissä yritin ottaa katsekontaktitreeniä ensimmäistä kertaa mutta päätin helpottaa treeniä ottamalla istumista, jonka jo osaa. Eri ympäristössä kuitenkin treenattiin niin ei saa olla liian vaikeaa. Istumisliikettä en ole vielä nimennyt, mutta koska liike on tosi varma (jo nyt), voisin senkin tehdä! Istumistreenin päätteeksi otettiin vielä luoksetulo. 

Iines söi muuten eilen päivällä ensimmäisen kokonaisen broilerin siiven! Olin antanut aiemmin syödä siipeä niin että pidin kädessä ja Iines sai repiä osia (Edille loput), kerran annoin siiven kärjen, mutta sen Iines nielaisi kokonaan, joten kokonainen siipi taitaa olla tolle ahmatille se paras...

Edi treenasi TPH:lla keskiviikkona paikallaanmakua häiriössä, siten että toinen koirakko otti luoksetulon kentällä. Hyvin pysyi maassa. Tehtiin samoissa treeneissä myös hyppynoutoa tosi matalalla esteellä, halusin saada sen jojo-hypyn, eli edestakas, toisin kuin tokossa tehdään. Sunnuntain riisenitreeneissä treenattiin henkilörymää, kaksi oli lapsia, joista Edi ei ottanut häiriötä. Kontakti on musta hyvä, eikä pälyile vaikka kierretään ihmiset läheltä. Jätin myös Edin keskelle makaamaan ja itse kiersin muutaman ihmisen. Hyvin pysyi! Henkilöryhmä siis hyvällä mallilla. Tehtiin myös viimeviiikkoinen noutotreeni uudestaan: ensin yksi kapulan pito, sitten yksi tuonti esteen yli, sitten viemällä kapula toiselle puolelle (hyppy-kapula suuhun-hyppy), ja lopuksi koko liike (heitto-käsky hyppy-käsky tuo-hyppy takaisin kapula suussa-minun eteen istuminen-luovutuskäsky kiitos). Hyvin meni sekin! Viimeisenä tehtiin kyljelle menoa (käsky kaadu) ja siitä selälle. Aika alkutekijöissään tämä, mutta hauskaa pyörimistä! Sekin tuo lisähaastetta että molemmille kyljille pitäisi osata kaatua, mutta oikealle sujuu huomattavasti helpommin.

18.10.12 

18.10.12

korvat luimulla poseerataan.... 19.10.12

luuhirrrrviöt 20.10.12

Onkohan Iineksen peti hiukan liian pieni Edille? 21.10.12

sekunti ennen hyökkäystä 19.10.12

ulkoruokinnassa 18.10.12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti