sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Edi ensimmäinen AVOimen luokan rallytoko-koe läpi!

Tälle päivälle tuli nyt kaksi blogipostausta, mutta pakkohan tämä iloinen asia on kertoa: Edi siis ensimmäisessä rally-tokon avoimen luokan kilpailussa hyväksytty tulos 85 pisteellä! 

Ylituomarina kilpailussa oli Anna Klingenberg, sama kuin aivan ensimmäisessä kokeessamme. Kokeen järjesti Salossa Koirakerho Tassut, jolla on muuten upea tottelevaisuuskenttä & -halli ulkoilumaastoineen ja koiranuittamislampineen! 
Today in Salo, Edi's first open class rally-obedience trial passed with 85p! Judge Anna Klingenberg. This dog club has optimal grounds for training and competitions in Salo, also a pond for the dogs to swim in and this place was surrounded by a great outdoors area! Result was 85/100p, i.e. minus 15 points, mainly doing inaccuracies and Edi was too enthusiastic and did faults due that. 

Täydestä sadasta pisteestä menetimme siis 15p: ohjaajavirhe -1p kyltillä 2, epätarkasti suoritettu tehtävä -10p kyltillä 5, ohjaajavirhe -3p kyltillä 7, kontrollin puute -1p kyltillä 13. Avoimessa luokassa on muuten yksi ylimääräinen jippo, kehänauhojen sisälle pitää tulla koira remmissä, ja ottaa remmi irti ennen kuin sanoo olevansa valmis radalle. Remmi pitää laittaa taskuun niin ettei se näy koko radan aikana vahingossakaan. Kun on ohittanut maalikyltin, koira täytyy kytkeä ennen kuin poistuu kehänauhojen sisältä. Jos mokaa tämän, se on kokeen hylkäävä virhe!
One special thing to remember in open class is to take off the leash within the competition area before own trial and put the leash back on before you exit the area! If you do this wrong, you fail your whole competition!

Edi sai kyllä täydet pisteet radan jälkeen lampeen pulahtamisesta ja siellä uimisesta ;)
Though all the minus points, Edi got a full score from dipping in the pond after our turn in the competition ;)
Avoimen luokan rata
Open class trial

Lampi heti koirakentän aidan takana
Pond just outside training field

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti