lauantai 25. lokakuuta 2014

Iines toko alo 3 (128p.)

Käytiin Iineksen kanssa Ylöjärvellä tottelevaisuuskokeessa, tuomarina Ralf Björklund. Kokonaispisteitä siis 128p. ja 3-tulos. Koko homma kaatui siihen että maa oli ällöttävä kurainen hiekkakenttä jolle nyt hieno nainen ei vaan voinut istua (eli perusasentoja koko kisassa nolla) PAITSI kun piti olla rivissä paikallaanmakuussa niin neiti Ankka istui sen kaksi minuuttia (joka olisi ollut erikoisvoittajaluokan liikkeenä täyden kympin suoritus!)...
Päivän lista / menu of the day

Luoksepäästävyys 10p
Tuomari tuli katsomaan jokaisen rivissä istuvan koiran, Iines istui nätisti vierssäni ja tuomari sai rapsuttaa.

Paikallaan makuu rivissä 5p
Iines meni kyllä maahan mutta kun kävelimme ohjaajat kentän toiselle laidalle, Iines oli noussut istumaan ja istui koko 2min. Vaikka yksi koira lähti rivistä, Iines nökötti ihan paikallaan. Erikoisvoittajaluokassa on tällainen istuminen, siitä olisi tullut hyvät pisteet!

Seuraaminen kytkettynä 7p ja vapaana 7p
Hienoa seuraamista liikkeenohjaajan käskyjenmukaisesti (käskyinä käännöksiä oikealle, vasemmalle ja täyskäännöksiä, pysähtymisiä ja juoksuaskeleita). PAITSI ei istunut sivuille niissä kohdissa kun piti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5p
Jouduin antamaan kaksi käskyä että meni maahan, meni tosi hitaasti. Ja kun palasin vierelle, ei tullut sivulle taaskaan istumaan vaan jäi seisomaan.

Luoksetulo 9p.
Jätin koiran istumaan (tässä sentään onnistui!!), siirryin kentän toiseen päähän ja kutsuin luokse, siitä sivulle.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8p.
Hyivn jäi seuraamisesta tönöttämään paikalleen, mutta ei taaskaan istunut perusasentoon sivulleni kun palasin koiran viereen.

Estehyppy 0p.
Mikä pettymys! Niin paljon kun me ollaan harjoiteltu ja hienosti on joka kerta mennyt. Mutta ei tänään. Jäi vaan haistelemaan sitä estettä ympäriinsä eikä hypännyt ylitse.

Kokonaisvaikutus 8p.

Yhteispisteet 128p TOKO ALO 3
Ensi kerralla paremmalla menestyksellä! Pisteet ja koira jonka kanssa Iines halusi kaveerata/
points and a small dog that Ines wanted to befriend with

Today at Ylöjärvi obedience competition Iines didn't make her best effort - maybe it was due to the soggy ground that she  didn't sit on the ground. Jump over hurdle was a fiasco too, she just sniffed the hurdle and decided to stand by me. Oh well, next time it will be better. She is still a super dog! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti