maanantai 10. marraskuuta 2014

PEHA-A koe taas hylätty!

Lauantaina oli Paimiossa PEHA-A eli pelastushaku-A koe, josta taas hylätty! En tiedä onko se minun jännitys joka saa Iineksen toimimaan eri tavalla vai se, että ei voinut haukkua vieraalle maalimiehelle. Iines siis jätti toisen maalimiehen ja ilmaisi toisen maalimiehen (sen tutun) mutta vasta kolmannella käymiskerralla. Kunpa saisi tietää miksi se tekee noin kisoissa.... Nyt treenataan siis kovasti talvi ja toivotaan että keväällä heti pääsisi kokeeseen! Etsintäsuunnitelmani sentään oli tuomarin mielestä ihan hyvä. Maasto oli mielenkiintoinen, sinne olisi kiva päästä treenaamaan vielä toiste!

Sunnuntaina pidimme pienellä porukalla palauttavat treenit. Iinekselle ensimmäistä kertaa niin että kun oli löytänyt maalimiehen, niin maalimies odotti että haukkuja tuli riittävästi (15-20 perättäistä), kehui, nousi ja lähti kävelemään Iineksen kanssa kohti keskilinjaa samalla kehuen koiraa ja antaen nameja sille koko ajan. Iines näytti tykkäävän tosi paljon! Sunnuntainen maasto oli hauska, suuria kiviä ja paljon kivenkoloja johon piiloutua. Huomenna taas pimeähakutreenit, viime viikollakin olimme, siinä on  oma viehätyksensä kun on pimeää ja koirat toimii ylensä tosi hyvin!

Sunnuntaina trimmasin Edin, siitä tuli taas niin komea! Ja hiekkaakin tulee vähemmän sisälle... Lumi suli joten päivittäinen imurointi jatkuu.

Last Saturday we had our second rescue search competition with Iines with another failure! I am really confused what's the problem in competitions, is it my nerves or the fact that the hidden people are unfamiliar to her... Training continues. Maybe next spring it is our time. 
On Sunday I groomed Edi and he is so handsome now! And a lot of less sand comes inside! Less vacuuming time for me!

Edi mukana tallomassa hakualuetta / Edi accompanied us at search training

Puolitrimmattu Edi half-groomed

Trimmattu Edi groomed & pallo/ball!

Pörrö & Kalju / Fluffy & Bald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti