keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Iines näytelmissä

Käväistiin Iineksen kanssa Hämeenlinnan kupeessa näytelmissä Tuulosen kauppakeskuksen parkkihallissa. Paikkana melko kaikuva, mutta äkkiä siihen haukuntaan tottui. Iines käyttäytyi erinomaisesti, ravasi kehässä ja oli oma energinen itsensä! Kotiin tuomisina kaksi ruusuketta! Iines oli ainoana narttu-junioriluokan edustajana ykkönen erinomaisella laatuarvosanalla ja SA-tunnuksella, eli sertifikaatin arvoinen rotunsa edustaja. Paras narttu -kehässä hävittiin aikuisemmalle nartulle, joten tulokseen vielä perään PN2 eli paras narttu 2 ja vara-Sertifikaatti! Alla arvostelu ja kuvia.

6.10.2013 TUULOS

Ryhmänäyttely: FCI 2&3, 7/8&10
Tuomari: Jelena Kruus, Viro
Arvostelu: JUN ERI JUK1 SA PN2 VASERT.
 "14 months bitch. A lot of temperament. Still developing. Lovely, feminine head. Correct bite. Good muzzle. Good reach of neck. Typical top line. A little bit long in loin and sloping croup. Correct angulations. Chest deep enough. Top line should be more stable when she moves. Good coat."


Iineksen arkipuuhasteluksi on tullut asioiden tuhoaminen. Sohvan suojana olevat lakanat ovat saaneet tuuletusreikiä jo sata kertaa ja torkkupeittokin on imutettu täyteen pieniä koloja. Nyt ekaa kertaa löytyi lehti revittynä lattialta maanantaina ja tänään keskiviikkona kyytiä oli saanut huonekasvi!
Tottelevaisuuden puolella Iineksen kanssa yritän hinkata sivulle tuloja, seuraamista ja noutoa - rauhallisesti. Nyt sen noutokapulan kanssa on tullut sellainen ongelma että Iines ottaa kapulan suuhun, nostaa ylös ja sylkäsee, syö äkkiä namin ja sitten sama rumba uudestaan kaikki parin sekunnin sisään. Saatiin viimeksi riisenitreeneiss sellainen vinkki että kapula piiloon namin syönnin ajaksi ja hallitusti uusi kierros kapulan nostoa... ja sitä kestoa pitää treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti