perjantai 20. syyskuuta 2013

Riistaviettiä

Koirat taisivat käydä eilen perurajahdilla, kesti kauan ennen kuin löytyivät. Tavallisesta iltapäivälenkistä tulikin 2h superravilenkki. Kyllä meinasi taju lähteä kuinka suuri huoli oli että olisivat jääneet auton alle tai muuten loukanneet. Onneksi molemmat tyypit löytyivät lopulta, minuutin erolla tulivat. 

Edi ei sitten päässyt ilta-tokoon kun oli rättipoikkiväsynyt. Iinekselle moinen spurtti ei paljoa painanut joten käytiin treenaamassa seuraamista ja sivulletuloja sekä patukkaleikkiä Haunisten kentällä peko-porukan kanssa.

Viimeisen kuukauden ajan ovat viikonloput menneet jälki- ja hakukokeita sekä luonnetestiä järjestellessä ja puuhastelemassa niiden parissa. Tulevana viikonloppuna päästään VIHDOIN Iineksen kanssa hakumetsään. 
Kotona, TPH:n ja Riisenien treeneissä ollaan Edin kanssa treenattu merkille menoa, ruutua, noutoja (noutokapula JA nami yhtäaikaa suussa !! Kuvasta näkyy hyvin), estehyppyä, eteenmenoa, asentovaihteluita (istu-maa-seiso), paikkamakuun kestoa niin ettei piippaile, esineruutua...

JA Edille uutena, riitti kaksi kertaa että saatiin opetettua hakuun kiintorulla eli merkinantorulla ("äijä löytyi metsästä"). Tämä tarvitsisi siirtää enää metsään. On se näppärä.

Iinekselle lähinnä sivulle tuloja, seuraamsita, maassa oloa, luoksetuloa, yksi peltojälki, eteenmenoa, hyppyjä esteen yli, patukalla leikkimistä ja hyvän innon&vireen säilyttämistä,  JA uutena asiana, noutokapulaan koskeminen nenällä ja tavaroiden nostamista. Olen yrittänyt myös haukuttaa käskystä "hauku", olisi hyvä saada jo metsän puolelle se ilmaisu. Onnistuu jos Edi auttaa haukkumisessa ;) Alla kuvia kuluneelta kuukaudelta:

Iines ja pienet sienet osa1

Kaverit pellolla

Välkky Iines

Edi ja hassu iso sieni

Aika iso sieni!

Work-out

Kaverit pellolla

Tuulitukka-Edi ja taustalla tietty Iines

Ediltä ajoin pään kaljuksi

Ediltä ajoin pään kaljuksi

Kännykkä kertoi että "kuvattu sovelluksella Älykäs Kuvaus" ...niin just joo.

Hakukisossa piilossa

Iines järkyttyi ja jähmettyi minuutiksi kun näki hevosia ekan kerran!

Nami JA noutokapula suussa yhtäaikaa! Hermorakenne +++

Iines ja pienet sienet osa2

Pyöräilemässä maastossa

Iines ja noutokapula

Iines ja sivulletulo

Iines ja Edi auttamassa puolukanpoiminnassa

Edi tekee puolukkasurvosta

Iines puolukkametsässä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti