maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sunnuntaitreenit

Eilen sunnuntaina oli viimeiset riiseni-tottistreenit ennen kesätaukoa. Otin vain Edin vaihteen vuoksi mukaan, Iines sai jäädä kotiin. Oltiin koko viikonloppuu alle neliömetrin päässä toisistamme kun oltiin kahdestaan kotona, tarvitsin hieman hajurakoa :D 

Ensin pidimme yksilötreenit, Edin kanssa treenasin oikealla puolella seuraamista ja istumista sivuun, samaa kuin viimeksi. Käskynä fuuuuut, se on musta aika hauska - seuraa sanaa ei tietty voi käyttää koska se tarkoitaa minun vasemmalla puolella seuraamista. Edi opetteli myös peruuttamaan edessäni. 

Ryhmätreeninä otettiin kaikki riviin ja koira vasemmalle puolelle perusasentoon. Rivin viimeinen lähti pujottelemaan koirakoiden välistä seurauttaen koiraansa ja muiden tehtävänä oli seisoa paikallaan koira hyvässä katsekontaktista. Tämä meni kaikilta hienosti. Tämän jälkeen tehtiin varmastikin pisin & vaikein paikallaanmakuutreeni ikinä! Luulisin että aikaa meni melkein 10min siihen. Koirat vierekkäin kentälle makuulle. Omistajat kävelivät parikymmentä metriä pois rivissä ja katseet koiria kohti. Ei siinä vielä mitään että koko rivi oli uroksia, tai siinäkään että koirien takana oli jalkapallopeli meneillään ja toisella sivustalla tennispelejä, tai että lenkkeilijöitä ja koiria kulki ohjaajien takana koko ajan ohi... vaan yksi kanssatreenaajista keksi hakea sivustalta kääpiösnautserin ja tepsutella sen kanssa riisenirivin ohitse ja takaisin syötellen sitä pientä koiraa nameilla. Toinenkin koiran ohjaaja otti saman koiran ja teki sen saman myös! Noh minäkin siitä rohkaistuin ja kävin hakemassa sivustalta sen käppänän; kävelin riisenirivin ohitse, sitten menin koirien taakse ja vielä Edin ja toisen koiran VÄLISTÄ sen kääpiösnautserin kanssa. Kaikki koirat pysyivät maassa! Jokainen joka lähti "ulkoiluttamaan" tätä toisen ihmisen käppänää sai kyllä oman koiransa varmasti skarpimmaksi kuin ikinä! Niin hieno treni, ei paljon tätä pahempaa häirötä ole olemassakaan.

Iineksen kanssa treenattiin vielä kotona illalla patukalla leikkimistä - aika hienosti se on nyt kasvattajaleirin jälkeen alkanut tekemään mun kanssa yhteistyötä! Ja treenattiin näyttelyhihnaa ja -juoksemistakin.

Tänään otin remmilenkilä pari kuvaa kun oli komeat tummat pilvet taivaalla.
Edi + kumppanit rivitreenissä

Iines treenaa näyttelyyn

Iines taistelee 
veli auta?

Komeet myrskypilvet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti