sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Viikko on kulunut

Kahden koiran kanssa elo ei ole vielä normaalia. Viikon takaista en pysty yhtään ajattelemaan saati puhumaan siitä. Joten nyt kirjoitankin muusta. 
Living with only two dogs isn't normal yet. I cannot think or speak about what happened a week ago, so I'll write of something else now.

Ruun hakutreenit vaikuttavat menevän eteenpäin, tänään tehtiin niin että se itsenäisesti, ilman remmitukea etsi maalimiehiä ja kävi maahan jotta sai namit. Itselleni hitaasti eteneminen on vaikeaa, vaikka tiedän sen johtavan parhaaseen lopputulokseen.
Esineruutua kokeilin eilen ekaa kertaa niin että itse vien koiran nähden esineen, ja sitten palaan koiran luo, ja lähetän koiran hakemaan - sehän toi sen esineen minulle! Ja sillä sitten iloisesti leikittiin!

Tottiksen puolella Ruu syttyy hienosti pallosta, mutta sillä menee niin pakka sekaisin että tekemisestä ei tule enää mitään. Hyvä että lelut toimivat niin, uskon että tälle tulee käyttöä!
Iineksen kanssa treenaillaan tokon avoimen temppuja ja vähän myös pk-juttuja, vaikkei sellaisiin kokeisiin ollakaan menossa. Kätevää vain kun omalla pihalla on A-este, rimaeste ja lautaeste. 

Alle viikon päästä suuntaan Ruun kanssa Lapualle Riisenileirille, jossa vietämme neljä päivää peltojälkiryhmässä. Lisää riisenileiristä voit lukea tältä nettisivulta.

Ruu advances in her search practice, she works more independently now. At obedience, she goes crazy when I show her a ball - a prize much appreciated later on, I think! Advancing also in article search, she now knows what to do. Iines practices different obedience tricks, when I'm going to compete with her, I don't yet know. Next week me and Ruu head towards Lapua, to Riesen summer camp, there we spend four days field tracking.


Ruu & bordercollie Sam

Iines & Ruu
Ruu & Pyhäjärvi
Ruu valitsemassa matkajääkaappia Riisenilerille
Ruu choosing a travel fridge to Riesen summer camp

Iines treenaa korokkeella istu-maa-seiso -vaihteluita, eipähän pääse liikkumaan!
Iines training sit-down-stand -switching on a platform - excellent!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti