perjantai 7. joulukuuta 2012

Viikon kuulumisia

Pahimmista pakkasista selvitty pikkulenkeillä ja kolmijalkajuoksulla (koirien osalta). Edillähän on viime talvena tilattu punainen "jumppapuku" mutta Iineksellä pelkkä pentukarva! No nyt ollaan päästy jo normaaleille metsälenkeille.

Iines painaa viimeisen punnituksen mukaan 14kg (nyt 17vko) .... muistelisin että lakkasin Ediä nostamasta syliin kun oli 15vko ja 15kg... katsotaan miten typyn kanssa käy ;) Iineksellä vaihtuu hyvässä tahdissa etuhampaat, toivottavasti sitten kulmahampaatkin! Pikkuhiljaa taitaa tuo karvakin olemaan nyppimiskunnossa. Ei ihan vielä mutta parin viikon sisään, luulisin.

Tänään  treenailtiin Edin kanssa tokon perusasennosta sivu- taakse- ja eteenaskelia, useampi askel kerrallaan. Nähtävästi jumppapallo- ja taitelluille pyyhkeille peruuttelu on auttanut, sillä Edi peruuttaa nyt suoraan taaksepäin, perä ei kaarra jompaan kumpaan suuntaan! JES!

Tänään kokeilin Iineksen kanssa onnistuisiko maahanmeno.. ei onnistunut. Vielä täytyy treenata katsekontaktilla siirtämistä! Iines on kyllä hauska, aina kun vaadin katsekontaktin vasemmalle puolelleni, se kiertää minut. Taitaa tulla tästä haukusta kiertävä koira minulle, Edihän käänntyy mukana. Kaikki käy! Iineksen kanssa on kyllä helppoa treenata: se keskittyy täysillä eikä lähde huinimaan, namit ovat best, repimislelut rocks ja pallo on superpop. 

Otettiin myös molempien koirien kanssa jumppapallotreenit - vahingossa molemmat hyppäsivät siihen yhtäaikaa! Pakko oli laittaa toinen portin taakse treenin ajaksi. Edikin nykyisin hyppää rohkeasti etujaloillaan pallolle.

Iines ei mahdu petiin

mutta Edi mahtuu, ja on mielummin korissa kuin isolla peitolla

metsäneläimet itsenäisyyspäivänä 6.12.12

metsäneläimet itsenäisyyspäivänä 6.12.12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti