maanantai 10. joulukuuta 2012

Ruuasta

Tänään postailen ruuasta, hyvän asian vuoksi.

Tänä jouluna ei yhdenkään kissan tai koiran tarvitse olla nälissään. Siitä pitää huolen MUSCH, joka lahjoittaa kissan- ja koiranruokaa seitsemälle suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka asettavat etusijalle kissojemme ja koiriemme parhaan. Osallistumalla kampanjaan voit vaikuttaa siihen kuinka paljon ruokaa tänä jouluna lahjoitetaan.

Edi syö Royal Caninin maxi sensible -nappulaa, possun kylkirustoa ja broiskun siipiä raakana, mahapullia, ja mitä muuta nyt sattuu lihana olemaan.Kasviksia ei oikeen koskaan ole tykännyt syödä, edes piilotettuna jauhelihaan.

Iines syö Royal Caninin saksanpaimenkoira junior -ruokaa ja siihen lisäksi suurinpiirtein samoja kuin Edi, muttei possun kylkirustoa ole vielä saanut.

Löysin nyt syksyllä VIHDOIN kasvisruuan, jota Edikin syö, Iines syö nyt mitä vaan. Broiskusiipien yhteydessä (ja muutoinkin) molemmat syö MUSCHin kasviksia+sikanauta-jauhelihaa! Maistuu molemmille koirille todella hyvin. Kasviksissa on mukana hyvä määrä öljyä, joka on poistanut pennun turkin pikku hilseilyn. Siihen olen todella tyytyväinen. Kasvisten homma on työntää runsaskuituisuutensa vuoksi luumassaa eteenpäin. Herkkävatsaisella Edillä ei ole kertaakaan mennyt maha sekaisin, joka on ihan huippu juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti