maanantai 4. syyskuuta 2017

Timmausta ja raunioita

Ruun kanssa tuli pidempi tauko treenaamisesta kun sen maha oli lähes kaksi viikkoa sekaisin. Nyt näyttäisi tauti olevan selätetty vaikka vielä syödään pääsiassa riisiä ja kanaa.

Mitä meille kuuluu? Ensinnäkin, molemmat tytöt on trimmattu. Nyt ne ovat nopealla vilkaisulla aivan liian saman näköisiä... joten ajelin Iinekselle takareiteen sydämenmallisen kaljun kohdan! 

Ruu 7,5 kk / months

Ruu 7,5 kk / months
Iines trimmattu / groomed
Kumpi on kumpi?
Which one is which?

Viime sunnuntaina hakuryhmämme oli vierailemassa Salossa raunioradalla, paikasta josta olenkin postannut blogiin jo aiemmin Edin ja Iineksen kanssa. Vaikkei meistä kukaan raunioita harrastakaan, saati kilpaile lajissa, alue on erinomainen koiran nenätyöskentelyn tarkentamiseen ja erikoiseen alustaan totutteluun. Ruulla meni itseasiassa ihan hienosti! Se keksi aika nopeasti mitä kuuluu tehdä ja oli onnellinen löytäessään ihmisiä raunioradan koloista, ja sai vielä kanaakin! Muutamia hankalia kohtia oli, josta se ei uskaltanut kävellä yli, mutta hienosti kun koko ryhmä siirtyi hankalalle alueelle, uskalsi koirakin tulla. 

Raunioradan vieressä oli vielä salolaisten tottelevaisuuskenttä, jonne mentiin treenaamaan. Ruun kanssa tehtiin henkilöryhmää, totuttautumista siihen että kentällä ihmisellä on sateenvarjo, tuomarille ilmoittautumista ja leikkimistä pallolla. Kiva päivä! Osan kuvista ottanut hakuryhmäläinen.

Löytyi! Found her!

Täältä tullaan! I'm coming!

Harjoitellaan tuomarille ilmoittautumista
Practicing with a judge


Ruu was ill for almost two weeks so we had a longer pause in training. She is much better now but not yet fully back on track. I groomed both of the girls, they are now too similar! I did a buzz cut heart to Iines's thigh to give me some help in recognizing. 
Last Sunday our search team took a trip to the Salo rubbles and obedience field, had a great day there! It was nice to see that even the youngsters were brave to move on difficult surfaces and find the hidden ones. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti