lauantai 1. elokuuta 2015

Rally-tokossa ensimmäisen kilpailun tulos 99/100p!

Edi oli tänään ensimmäisissä Rally-toko kilpailuissaan Forssassa, tuomarina Anna Klingenberg ja järjestäjänä Forssan Pussikoirat. Pääsimme onneksemme varasijalta mukaan kilpailuun. Edin mielentila kisaradan alussa oli ihan väärä (käveli vain mukana eikä seurannut kunnolla), vasta radan lopussa löytyi se oikea fiilis! Onneksi kuitenkin rata oli lähes virheettä suoritettu, pujottelusta tuli miinus 1p kontrollin puutteesta (luulen että se oli se viimeisen tötsän kierron harha-askel mistä miinus tuli). Yhteensä siis pisteitä 99/100p., sijoituksella 3/20 eli pronssia alokasluokasta! Toivottavasti saamme kolme hyväksyttyä (eli yli 75p) tulosta tässä syksyllä niin saisimme koulutustunnuksen! 

Alokasluokan radan kyltit olivat: lähtö - istu, maahan - istu - liikkeestä maahan - 360' käännös oikealle - täyskäännös oikea - käännös vasen - juoksuun - pujottelu - normaalivauhti - 270' käännös vasemmalle - maali. Aikaa ratasuoritukseen meni 50,94s.

Pisteet ja sijoitus tuli TÄYTENÄ yllätyksenä minulle! Toivoin vain että saamme sen hyväksytyn rajan 75p mutta hyvinhän tässä kävi. Pokaalin lisäksi sain suklaalevyn ja Edi kaksi puruluuta jotka se söi heti kisapaikalla. Alla kuvia ja video kisasta. 

Today Edi mastered his very first Rally-obedience competition with 99p /100p.! He was third out of 20 contestants. He wasn't in the right mood in the beginning but got better along the way. Minus one point came from lack of control in sign number 8 "serpentine weave once". Our bronze and super score was a total amaze for me! So glad! Below pictures and a video from the competition.

Juosten pujottelun jälkeen hidastus normaalivauhtiin
After fast pace serpentine back to normal pace

Maaliintulon jälkeen
After finish
Palkintojen jako
Award ceremony

Heti Edi hyökkäsi puruluiden kimppuun
Edi attacts at his chewing bones when released
Iloiset pronssimitalistit
Happy bronze medalists
Pokaali, kisakirja ja arvostelulomake
Trophy, competition booklet, competition point sheet

Alokasrata
Novice class


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti